OTVORENIE MULTIFUNKČNÉHO IHRISKA
/

    
   
V tomto školskom roku sa nám podarilo zrekonštruovať bývalé hádzanárske asfaltové ihrisko na multifunkčné ihrisko s umelým trávnatým povrchom, ktoré je prispôsobené na 5 športov – malý futbal, hádzanú, streetbal, volejbal a tenis.

Vedenie detí k športovaniu, aktívnemu pohybu, zmysluplnému tráveniu voľného času je pre nás dôležitou úlohou, a veríme, že aj táto krásna plocha, ktorá je tu pred nami, prispeje k naplneniu tohto cieľa. Náš zelený areál je otvorený aj po skončení vyučovania činnosti ŠKD a poskytuje svoje priestory pre športové kluby, ale aj širokú verejnosť miestnych obyvateľov, ktorý tu môžu tráviť svoj voľný čas.

Hlavný podiel na výstavbe má firma Maro, ktorá prijala našu požiadavku postupných splátok, čím nám významne pomohla k realizácii. Zároveň naša vďaka patrí Mestu Lučenec, ktoré nemalou čiastkou prispelo k financovaniu. Pokračovaním tohto projektu bude výstavba tribúny k ihrisku. Na tento účel sme zorganizovali finančnú zbierku v radoch rodičov našich žiakov. Dobrovoľné príspevky vyzbierané v rámci dnešného dňa použijeme tiež na tento účel. V ďalšej fáze sa zameriame na bežeckú dráhu, aby sme aj tú zrekonštruovali na modernú dráhu s umelým gumeným povrchom.

 

                                                                                              Mgr. Jana Kamenská



                                                                                                                                             
fotky ...