ROZLÚČKOVÁ AKADÉMIA
 

 

Už tradične sa rozlúčková akadémia uskutočnila 28. júna 2016 v kine Apollo. 
 V slávnostnej atmosfére sa k prítomným žiakom, pedagogickým zamestnancom a hosťom rozlúčkovým príhovorom prihovorila pani riaditeľka Mgr. Ľudmila Lacová . 
 Program spestrili  vystúpenia úspešných žiakov z rôznych súťaží. Zaspievali nám žiačky Viktória Lengyelová a  svojím vystúpením nás potešil aj náš žiak z 2.C žijúci v zahraničí Viliam Švec z Ruskej federácie. Ocenení žiaci, ktorí úspešne reprezentovali školu na rôznych športových, umeleckých, či vedomostných súťažiach a olympiádach si odniesli domov diplomy a vecné ceny. Ocenení boli aj najväčší zberači gaštanov a papiera.

Pani riaditeľka vyhlásila osobnosti školy pre školský rok 2016/17. Stali sa nimi žiaci: Veronika Líšková, Lea Kurtiniaková a Dominik Maurer.
Posledné slovo zvyčajne mávajú deviataci, pre ktorých bol tento rok v základnej škole posledným. Videami zo svojho pôsobenia na druhom stupni ZŠ sa rozlúčili sa s pedagogickým zborom i mladšími spolužiakmi.  Želáme už bývalým deviatakom veľa študijných úspechov v školách, ktoré si zvolili.

Úplný záver slávnostnej akadémie patril rozlúčke s pani vychovávateľkou Olíviou Vargovou, pani učiteľkou Magdalénou Volnou a tiež s pani riaditeľkou Ľudmilou Lacovou, ktorá odovzdala pomyselné žezlo pani zástupkyni, Jane Kamenskej. Želáme im, aby si už poriadne oddýchli a užili roky, ktoré ich čakajú doma. Budete nám však veľmi chýbať.

Všetkým učiteľom, žiakom a priateľom želáme príjemné prežitie letných prázdnin bez chorôb a úrazov a načerpanie nových síl do budúceho školského roka.    

                                                                                                                                      fotky...