Predvianočné vystúpenia FSS Zvonček

Každoročne nás navštevujú predškoláci, ktorí sa už prvého kroku do ozajstnej školy nevedia dočkať. Sú zvedaví, ako to vlastne vo veľkej škole vyzerá. Aby sa cítili hneď ako doma, pripravujeme pre nich rôzne atraktívne programy. Medzi tie tradičné patria vystúpenia FSS Zvonček. 14.12.2016 vianočným pásmom piesní, básní a tanca ich tentokrát spolu so Zvončekom vítali aj naši najmenší folkloristi pod vedením p.uč. Hudecovej.

15.12.2016 sa Zvonček opäť predstavil rodičom našich žiakov pri príležitosti EDRaŠ. V rámci otváracieho ceremoniálu navodil pravú atmosféru Vianoc a deň venovaný rodičom sa mohol rozbehnúť v plnom prúde.

Séria vystúpení vyvrcholila 16.12.2016 tradičným podujatím mesta Lučenec, Vianočné trhy, kde  sa Zvonček spolu s Kubovcami predstavil na pódiu pred NC Galéria.

Počas zimných radovánok v našej škole, ktoré sa konali 20.12.2016, vystúpili Zvonček a Kubovci naposledy s vianočným pásmom. Žiakom opäť oprášili ľudové zvyky a tradície našich predkov, ktoré by sme si podobnými aktivitami mali zachovávať a stále pripomínať. 

                                                                                                                           
Mgr. Zuzana Goljanová

                                                                                                                                         foto