SLÁVNOSTNÁ AKADÉMIA K UKONČENIU ŠKOLSKÉHO  ROKA 2015/2016

       
   
sa už tradične uskutočnila 28. júna 2016 v kine Apollo. 
    V slávnostnej atmosfére sa k prítomným žiakom, pedagogickým zamestnancom a  hosťom prihovorila pani riaditeľka Mgr. Ľudmila Lacová . 
     Program spestrili  vystúpenia úspešných žiakov z rôznych súťaží. Zaspievali nám žiačky Viktória Lengyelová a Timea Bujtárová a zatancovali žiaci z 2.B , svojím vystúpením nás potešil aj náš žiak z 1.C žijúci v zahraničí Viliam Švec z Ruskej federácie a Marek Abelovský z 5. C - spevom a hrou na gitare.  Ocenení žiaci, ktorí úspešne reprezentovali školu na rôznych športových, umeleckých, 
či vedomostných súťažiach a olympiádach si odniesli domov diplomy a vecné ceny. Ocenení boli 
aj všetci tí, ktorí sa počas roka najintenzívnejšie zapájali do zberu gaštanov a papiera. Nezabudlo 
sa ani na chlapcov - futbalistov, ktorí získali v rámci Majstrovstiev školy vo futbale pre víťazné tímy futbalové lopty. V závere tejto slávnosti vyhlásila pani riaditeľka osobnosti školy pre škol. rok 2015/2016. Stali sa ňou žiaci: z 9. A triedy Ján Kršiak, Viktória Moravčíková a Frederika Takáčová, 
z 9.B triedy Dominik Caban. 
   Posledné slovo mali deviataci, pre ktorých bol tento rok v základnej škole posledným. Rozlúčili sa 
s pedagogickým zborom i mladšími spolužiakmi a "deviatacku" štafetu odovzdali ôsmakom. Učiteľky prvého stupňa sa veľmi potešili, že žiaci 9. A si spomenuli aj na nich. 
   Želáme už bývalým deviatakom veľa študijných úspechov v školách, ktoré si zvolili. Všetkým učiteľom, žiakom a priateľom želáme príjemné prežitie letných prázdnin bez chorôb a úrazov a načerpanie nových síl do budúceho školského roka.  
 

                                                                                                                                                fotogaléria